Висок интерес към имоти в затворени комплекси в Бояна

Затворени комплекси в БоянаКупувачите търсят имоти в затворени комплекси в Бояна

Голямо е вниманието към възможностите за покупка на имоти в затворени комплекси в Бояна. Купувачите на агенциите споделят, че се насочват към тях, търсейки спокойствие и сигурност, но във същото време близост до всички градски удобства и добри връзки с основната част на столицата. Районът в пълна степен им предоставя всички тези характеристики. Тава е един от най-престижните крайградски южни зони на София. Разполага се в полите на красивата Витоша, точно над Околовръстен път, между кварталите Драгалевци и Княжево.
 

Защо се харесва животът в затворени комплекси в Бояна

Комплексите, разположени в Бояна, предоставят отлични условия за живот. От една страна,  дължи се на красивата природа, чистия въздух и многото зеленина, заради които усещането е, че се живее в парк. От друга, строителството тук е в повечето случаи от много висок клас. Осигурява комфортно и уютно място за живеене, в качествена среда, с удобства, задоволяващи и най-високите изисквания. Спокойствието, площите за отдих сред зеленината и достатъчно подсигурените места за паркиране не се считат за лукс, това са неща, които са съпътстващи. По-скоро на преден план излизат детайлите – начинът, по който са проектирани сградите в комплекса, енергийната им ефективност, оформлението на вътрешните пространства и не на последно място, цялостната визия на комплекса и съпътстващите го допълнителни удобства, като детска площадка, или СПА център, магазин и други.
 

Варианти за имоти в затворен комплекс Бояна

Болшинството от затворените комплекси тук са изградени от къщи. Така се осигурява повече простор и възможности за уединеност. Това са предпочитаните, но съответно, по-скъпите имоти. Има и комплекси от нискоетажни сгради. В тях апартаментите се разполагат по два-три на ниво, а по-големите заемат цял етаж. Отново на преден план в характеристиките им излизат отличното местоположение, уют, лукс, комфорт и сигурност.
 

Цените в затворени комплекси в Бояна

В офертите се вижда, че вариантите при избор не са малко. Това е добре, купувачите се чувстват по-сигурни в покупката, когато огледат повече възможности. Цените са средно около 1 200 евро/кв.м., като стойността е по-скоро ориентировъчна. Конкретната зависи от различни фактори - дали сградата се строи в момента или е въведена в експлоатация, нивото на лукс, допълнителни екстри, обзавеждане и много други.
 
Търсете на-новите оферти за продажба на имоти в Бояна на: www.domaza.bg/затворени_комплекси_в_бояна/
 
Подобни статии от този сайт