Продажба на нови апартаменти във Велико Търново

Нови апартаменти във Велико ТърновоИзгодни оферти за нови апартаменти във Велико Търново

 
Велико Търново е важен траспортен център, свързващ източната със западната част на страната. Познат като място с постижения в областта на културата и висшето образоване, където се обучават студенти от цялата страна, градът привлича инвеститорския интерес. През последните над 20 години Велико Търново се обнови чрез строежа на много нови сгради с жилищно и търговско предназначение. Пазарът на недвижими имоти е стабилен, като предложенията за продажба на нови апартаменти във Велико Търново са разнообразни. Жилищата тук са с цени малко по-ниски от тези в най-големите градове в страната и са подходящи за хора, които предпочитат да живеят на по-спокойно място с красива природа.
 

Търсене на нови апартаменти във Велико Търново

 
В града се търсят основно апартаменти в кооперации от нов тип, изградени през последните няколко години. Не липсва интерес и към такива в новопостроени сгради. Двустайно жилище в широкия център може да бъде закупено за около 40 хил. евро. За тристаен апартамент купувачите ще трябва да приготвят над 60 хил. евро. В Зона Б цените на жилищата са чувствително по-ниски. Двустайните имоти там се търгуват на цени между 20 и 25 хил. евро. Нов четиристаен апартамент в квартал Бузлуджа може да бъде закупен за по-малко от 50 хил. евро.
 

Покупка на нов апартамент във Велико Търново

 
Офертите за продажба на нови жилища в града в момента са разнообразни. Чрез агенции за недвижими имоти се предлагат обзаведени апаратаменти в сгради, строени през последните 1-2 години.  Модерно обзаведено едностайно жилище в широкия център се предлага за сумата от 31 хил. евро. Обширен тристаен апартамент в Зона Б с площ 145 кв. м. може да бъде закупен изгодно за 36 хил. евро. Цените на новите жилища в квартал Акация са значително по-високи. Тристаен апартамент там се в момента се предлага за 140 хил. евро. За сравнение нов апартамент в квартал Бузлуджа може да бъде закупен за малко под 44 хил. евро.
 

Нов апартамент във Велико Търново от строител

 
Към момента от строител в града се предлагат тристайни жилища в новопостроена сграда с Акт 16 в Широкия център. Продават се и чисто нови апартаменти в квартал Акация. Има и няколко предложения за просторни мезонети в идеалния център на града.
Намерете изгодни оферти за нови апартаменти във Велико Търново на: www.domaza.bg/нови_апартаменти_във_велико_търново/
 
Подобни статии от този сайт