Ново строителство София Лозенец - уют и лукс с перфектна локация

ново строителство софия лозенецНово строителство София Лозенец – перфектна локация

Най-голямото предимство на жилищата ново строителство Лозенец е перфектната им локация в престижен столичен квартал, непосредствено до идеалния център. Територията на „Лозенец“ обхваща периметъра на основни пътно-транспортни артерии - булевардите „Евлоги Георгиев” (отделящ квартала от обновената зона на Националния дворец на културата), „Драган Цанков”, „Никола Вапцаров” и „Арсеналски”, и на улица „Козяк”, отделяща го от просторния Южен парк. Освен удобна комуникация, кварталът гарантира на живущите отлично благоустроена градска среда и напълно развита образователна, здравна и социална инфраструра.
 

Ново строителство София Лозенец – луксозни удобства

Както в повечето централни столични райони, свободните парцели в „Лозенец“ са ограничени, но инвеститорският интерес към квартала е голям. Изгражданите през последните няколко години нови сгради и сградни комплекси впечатляват с модерна архитектурна визия и луксозни условия за обитаване, постигнати благодарение на използваните висококачествени строителни материали, техника и технологии, отговарящи на най-съвременните международни стандарти по отношение степента на енергийна ефективност и шумоизолация, оптималното усвояване на интериорните пространства, функционално разпределение и благоприятно изложение на жилищата, безопасността на сградата, осигуряването на подземни и наземни паркоместа и други.
 

Ново строителство в София Лозенец – предпочитани оферти

Новото строителство в квартал „Лозенец“ е основно около „Южния парк“, „Семинарията“, „Кръста“, басейн „Спартак“ и „Водната кула“, макар че отделни инвестиционни проекти се реализират на цялата територия на квартала. Пазарът предлага разнообразни оферти за продажби на различни по размер нови апартаменти, както и за продажба или наем на нови търговски и офис площи в многофункционални сгради. По отношение избора на локация, най-предпочитани са районите със съсредоточено ново строителство, както и обекти, близо до главните булеварди и спирките на градския транспорт, заради по-добрата комуникативност.
 

Ново строителство Лозенец – цени

Новото строителство в квартала се предлага на средна цена 1000-1200 евро на квадратен метър, но ценовият диапазон варира значително в зависимост от степента на лукса. Договаряне на по-изгодни цени, включително за довършване на издаваните по БДС жилища или други обекти, както и на варианти за гъвкава форма на изплащане, са възможни при покупка директно от строителя. Изберете изгодни оферти за продажби на ново строителство в квартал „Лозенец“ на: www.domaza.bg/ново_строителство_софия_лозенец/
Подобни статии от този сайт