Луксозни имоти в комплекс Симеоново привличат купувачи

Затворен комплекс в СимеоновоЖилищата в комплекс Симеоново са харесвани

Жилищата, намиращи се в комплекс Симеоново са сред тези, които са харесвани от купувачите. Съчетанието между удобството да се живее в подобен имот и добрата локация на квартала е високо оценено. Възможностите са къща в комплекс или апартамент в комплекс – и двата варианта си имат своите почитатели.
 

С какво офертите от комплекс Симеоново привличат толкова вниманието

Кварталът е разположен в подножието на красивата Витоша, точно над Околовръстен път. Познат е на много хора заради близостта си до модерния кабинков лифт, свързващ столицата със ски пистите на планината. А столичани знаят района като място, където луксът става все повече, а чистият въздух, изобилието от зеленина и колоритната природа правят силно впечатление.
 

Покупка на жилище в комплекс Симеоново – лукс и удобство

Бързата транспортна връзка с централната част на града е още една от добрите характеристики на престижния квартал. През бул. „Симеоновско шосе“ или през Околовръстен път, после по бул. „Черни връх“ – до центъра се стига за неповече от двадесетина минути. Строителните предприемачи знаят, че интересът към комплексите от затворен тип расте и не изостават със своите планове – новопостроени комплекси от висок клас привличат хора с добри финансови възможности.
 

Скъпа ли е покупката в комплекси в Симеоново

С около 20% по-скъпи са имотите, които се намират в комплекс, в сравнение с останалите. Цената в офертите е средно 1 065 евро/кв.м. Просторно дворно място, закрит плувен басейн, ресторант, зона за игри, фитнес, детски площадки, козметичен център, сауна – жителите могат да разчитат на всичко това, или само на част, но винаги на осигурената добра поддръжка на общите части, сигурността и спокойствието. Възможност за покупка „на зелено“ има, изборът по отношение на изложение на имота в такива случаи е още по-добър.
 
Винаги можете да разчитате на разнообразието от оферти за продажба на имоти в София на: www.domaza.bg/комплекс_симеоново/
 
Подобни статии от този сайт