Има богат избор от оферти за апартаменти Малинова долина
 

апартаменти малинова долинаИма атрактивни предложения за апартаменти Малинова долина

 
Малинова долина е един от престижните квартали на София. Разположен е  в южната част на столицата, непосредствено до  Студентски град. На запад граничи с кв. Младост 4, на юг с Околовръстен път.  На 10 мин. път до Бизнес парк София и околните офиси. Кварталът е тих и спокоен, за което е предпочитан и търсен от хората за покупка на апартаменти Малинова долина. Кварталът е основно застроен с еднофамилни къщи. Новото строителство става все по -  активно и постепенно променя облика на района.
 

Какви са цените на апартаменти в Малинова долина

 
 
През последните месеци сделките с имоти в София са се увеличили с близо 40 на сто, отчитат брокери. Най-силен ръст има при предлагането на двустайни жилища, като средната им офертна цена достига 941 евро на кв.м. Многостайните и едностайните апартаменти са с най-малък дял от пазара. Малинова долина е сред анй -търсените квартали, тук средната цена на жилище се продава за 760 евро на квадратен метър.
 

Все повече хора предпочитат да купят луксозен апартамент в Малинова долина

 
Луксозното строителство набира все по- голяма популярност сред клиентите. Доста купувачи търсят точно такова жилище в Малинова долина. Хората, които разполагат с немалко средства,  са взискателни и търсят най  - доброто, което се предлага на пазара. Оферти за луксозни апартаменти има. В квартала се предлагат съвременни и много атрактивни жилища. Уюта и комфорта в тях е гарантиран. Те имат всичко необходимо  -  луксозно, бутиково обзавеждане, видеонаблюдение, 24 часа охрана, гаражи, красиви гледки и много други.
 

Какво привлича купувачът на апартамент Малинова долина

 
Комуникативното местоположение е първото нещо, което прави впечатление на хората, избрали да живеят в Малинова долина. Качествата на района допълват свежия въздух и зеленината.  Инфраструктурата в квартала се изгражда планово, в градоустройствения план е залегнало подобряването на уличната мрежа. Освен това, Малинова долина е предпочитано място и заради бързия и лесен достъп до централната част на София.  

http://www.domaza.bg/апартаменти_малинова_долина/
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт